CategoriesTehnologija

Telegram aplikacija i agilna komunikacija

Komunikacija je sve u marketingu. Ne samo sa klijentima, nego i sa članovima marketing tima. Brzina kojom živimo i radimo zahtijeva veću agilnost, a samim tim i efikasniju i bržu komunikaciju.

Ukoliko se bavite bilo bilo kojom vrstom posla, a naročito ukoliko radite marketinške poslove i često komunicirate sa grafičkim dizajnerima, piscima i drugim saradnicma, olakšajte sebi organizaciju poslova i instalirajte aplikaciju Telegram.

Članak se nastavlja ispod slike.

Evo zašto:

1. Neograničena cloud memorija sa ograničenjem od 2 GB po pojedinačnom fajlu.

2. Mogućnost korištenja jednog naloga na većem broju istih uređaja (npr. možete da imate isti nalog na dva telefona, tri računara, dva tableta…).

Ovo je korisno iz dva razloga:

  • Možete sebi lako da prebacujete fajlove putem ličnog foldera;
  • Ukoliko, na primjer, u kancelariji koristite desktop računar, na putu i terenu laptop ili eventualno imate dva ili više telefona, Telegram je spas.

3. Mogućnost brze pošiljke fotografija (kompresovane, manje zauzimaju prostora, kao npr. Viber) ili jednostavne pošiljke fotografija u punom kvalitetu (što je sjajno kada planirate fotografije da štampate, na primjer).

4. U svakoj prepisci ili grupi postoji mogućnost pregleda poslatih sadržaja i fajlova prema vrsti fajlova kojoj pripadaju. Na primjer, sekcija “galerija” za fotografije, posebna sekcija za različite dokumente (doc, pdf, zip, rar, exe…), sekcija za audio fajlove i glasovne poruke, kao i posebna sekcija za sve poslate linkove u prepisci.

5. Mogućnost pretrage poruka putem odlično optimizovane search funkcije, kao i mogućnost pretrage putem korištenja tzv. “heštegova”.

Telegram možete preuzeti na PlayStore i AppStore, a desktop klijent na zvaničnom sajtu Telegrama.

One comment on “Telegram aplikacija i agilna komunikacija”

  1. Одличан текст…Користим Телеграм већ неколико година заиста је врхунска апликација

Comments are closed.